December 2013

De DENSE studie is nu ook gestart in Ziekenhuisgroep Twente (regio Hengelo).

Daarnaast zijn de eerste uitnodigingen verstuurd voor de regio Dordrecht. Naar verwachting zal binnen enkele weken het eerste MRI onderzoek voor het Albert Schweitzer ziekenhuis worden uitgevoerd.

 

12 augustus 2013

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn vorige week de eerste DENSE MRI onderzoeken uitgevoerd. Er wordt teruggekeken op een succesvolle aftrap van de studie in de regio Den Bosch. Het MUMC (Maastricht) is het volgende ziekenhuis dat zal starten met de studie (planning augustus-september 2013).

 

28 juni 2013

De DENSE studie is nu ook gestart in het St. Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Daarnaast zijn de eerste uitnodigingen verstuurd voor de regio Den Bosch. Naar verwachting zal binnen enkele weken het eerste MRI onderzoek in het Jeroen Bosch Ziekenhuis worden uitgevoerd.


6 mei 2013

Sinds enkele weken worden vrouwen woonachtig in Nijmegen en omgeving uitgenodigd om deel te nemen aan de DENSE studie. Inmiddels zijn de eerste MRI onderzoeken ingepland. Voor deze regio zullen de MRI onderzoeken worden uitgevoerd in het UMC St. Radboud. Op korte termijn zullen ook het Jeroen Bosch Ziekenhuis (Den Bosch) en het MUMC (Maastricht) zich aansluiten bij DENSE.

 

26 februari 2013

De DENSE studie is kortgeleden gestart in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Inmiddels zijn de eerste vrouwen woonachtig in de regio Amsterdam uitgenodigd om deel te nemen aan de studie. Naar verwachting zullen binnenkort ook de eerste uitnodigingen voor Nijmegen en omgeving worden verzonden.

 

25 februari 2013

 

Dit bericht is gericht aan vrouwen met gebruikersnamen 1Dense1210 t/m 1Dense1228

 

Om technische redenen kan het zijn dat inloggen niet meer mogelijk is.

 

Wij verzoeken u om in dat geval contact op te nemen met het studieteam via telefoon

(088 75 507 80) of via email (dense@umcutrecht.nl).

 

Onze excuses voor dit ongemak.